Fysio Utrecht voor zorg op maat

herniaoperatie

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die meer doet dan alleen het geven van fysiotherapie. Dan ben je aan het juiste adres bij de fysiotherapeuten van Fysio Utrecht. Je krijgt niet alleen de juiste behandeling, maar je kunt de oefeningen ook direct onder deskundige begeleiding in praktijk brengen. De fysiotherapeuten zijn professionals waar je op kunt vertrouwen. Zij proberen er alles aan doen om uit te zoeken hoe het komt dat jij pijn ervaart, hoe je van die pijn af kunt komen en wat je kunt doen om die pijn niet meer terug te krijgen. De behandeling die je krijgt is afgestemd op jouw klacht, maar is ook een behandeling die past bij jou. De therapeuten van Fysio Utrecht zorgen ervoor dat je een behandeling op maat ontvangt waarmee je zo snel en effici├źnt mogelijk van je klachten afkomt.

Fysiotherapeuten met meerdere specialisaties

Voor een fysiotherapie behandeling heb je geen verwijzing nodig. Wanneer je belt of mailt maken we eerst een afspraak voor een intakegesprek. Hierbij probeert de fysiotherapeut duidelijkheid te verkrijgen over je klachten en hoe die ontstaan zijn. Wil jij verder met de fysiotherapeuten van Fysio Utrecht dan stelt de fysiotherapeut een behandelplan voor. Er kan direct worden gekeken of je hiervoor zelf kosten moet betalen of dat je ervoor verzekerd bent. Bij Fysio Utrecht kun je terecht voor alle klachten rondom het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om je nek, rug, arm, schouder of knie er is altijd een fysiotherapeut aanwezig met de juiste specialisatie voor een effectieve behandeling. Wanneer de fysiotherapeut oefeningen voorstelt kun je die direct in de praktijk brengen in de trainingsruimte eventueel met professionele hulp van een personal trainer.

Meer kennis door fysiotherapeuten en personal trainers

Bij Fysio Utrecht kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar je kunt hier ook aan je conditie werken met een personal trainer. Zoals al eerder gezegd kun je tijdens je herstel, als je onder behandeling bent bij een fysiotherapeut, gebruik maken van de trainingsruimte. Al dan niet onder begeleiding van een personal trainer. Wanneer je herstellende bent van een blessure kun je komen trainen onder begeleiding van een personal trainer. Zo weet je zeker dat je de blessure niet erger maakt. Door samenwerking tussen de fysiotherapeuten en personal trainers vind je bij Fysio Utrecht precies die hulp die nodig is om van een (sport) blessure te herstellen. De professionals bij Fysio Utrecht doen er alles aan om ervoor te zorgen dat die blessure ook niet meer terugkomt. Ook bij het herstellen na een operatie kun je hier gebruik van maken.

Eerst een intakegesprek dan een plan van aanpak

Wanneer je bij Fysio Utrecht komt voor een fysiotherapie behandeling of voor het trainen onder begeleiding van een personal trainer krijg je eerst een intakegesprek. Hier wordt geprobeerd de klachten duidelijk in beeld te krijgen waarna, in overleg met jou, een plan van aanpak wordt gemaakt. Kom je voor fysiotherapie dan kan worden bekeken of jezelf een eigen bijdrage moet betalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *