Ook voor de kleine ingrepen

facelift

Wanneer er gesproken wordt over een facelift dan denken de meeste mensen dat altijd het hele gezicht onder handen wordt genomen, een lift van het gezicht kan uit verschillende onderdelen bestaan, die worden toegepast bij de gebieden van de huid die zijn verzakt of waar zich veel rimpels bevinden. De wangen en de kaaklijn zijn in veel gevallen wel de plaatsen waar verzakking van de huid, en het ondergelegen weefsel optreedt. Bij kliniekveldhoven.nl worden verschillende behandelingen uitgevoerd. 

facelift

Wanneer laat je een behandeling uitvoeren

Het is niet te zeggen wanneer je een facelift uit laat voeren, het is echt een persoonlijke keuze. Waar de een vindt dat die er oud uitziet, zegt de ander dat het wel meevalt. Over het algemeen worden mensen vanaf ongeveer 40 jaar behandeld, natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen te vinden. Vaak begint het met een plooi tussen de mondhoek en de wang, die de zogeheten hamsterwangen veroorzaakt waar men zich aan ergert of voor schaamt. Feit is wel dat de behandeling steeds populairder wordt. 

Nieuwe technieken

Vroeger werd een facelift gedaan en was dit overduidelijk te zien, je had een gelaat alsof de huid helemaal strak getrokken was. Door de nieuwe technieken die worden gehanteerd, heb je na de behandeling een veel natuurlijker uitstraling. De huid staat niet strak en ook bij de ogen valt het op dat deze op een natuurlijke manier blijven staan. Bij kliniekveldhoven.nl worden de laatste nieuwe technieken gebruikt om een zo mooi en natuurlijk resultaat te verkrijgen bij een behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *