Wilt u uw problemen aanpakken aan de hand van hypnose?

Al jaren kamp ik met een eetstoornis, en met jaren bedoel ik al 30 jaar van mijn leven. Alles dacht ik al aangepakt te hebben op dit gebied maar ik was er nog steeds niet helemaal. Het beheerste mijn leven een lange tijd en dat was zo zwaar, ik kan het u niet eens uitleggen. Ik raakte in een sociaal isolement, wilde niet meer werken omdat ik niet meer dichtbij eten in de buurt wilde zijn. Zelfs niet bij eten wat voor de kindjes was op het kinderdagverblijf waar ik voor werkte vorig jaar. Het was gewoon te zwaar, want als ik alleen met eten was dan ging ik eten, eten en nog eens eten en vervolgens ging ik dan overgeven. Maar op een gegeven moment kon ik niet eens meer overgeven omdat ik dat gewoonweg te vaak in mijn leven gedaan had. Toen een lotgenote en ook vriendin van mij over hypnose begon was ik eerst sceptisch maar toen ging ik op de site hypnose-praktijk.nl kijken en daar las ik over zoveel verschillende doeleinden waar hypnose voor wordt gebruikt en o.a. ook dus een eetstoornis. Zou er dan toch nog hulp voor mij zijn dat echt totaal zou werken? Ik had grote hoop. Ze geven aan dat de eetstoornis na 2 tot 3 hypnose sessies over zou moeten zijn en dat er direct verlichting zal worden gevoeld na de eerste sessie. Bij een eetstoornis voel je je schuldig wanneer je teveel hebt gegeten en bij vreetbuien verlies je de controle helemaal. Samen gaan ze in uw onderbewustzijn op zoek naar de onderliggende oorzaak van de eetstoornis om deze op die manier op te gaan lossen. Ze vervangen schadelijke patronen door gezonde zodat u een goede relatie op kunt bouwen met eten en voeding in het algemeen. Ik heb nu twee hypnose sessies gehad en ik moet eerlijk zeggen dat ik echt wel een verandering merk in mezelf. Ik ben er nog niet helemaal maar de hypnose helpt me nu al. Wat fijn is zijn de manieren waarop u contact kunt opnemen; via een formulier, telefoon of email of gelijk een afspraak maken op de site zelf.

Hypnose, wat een prachtige oplossing

Waarom heb ik hier nooit eerder aan gedacht, vraag ik mezelf de afgelopen weken af. Ik weet het niet, misschien was het moment daar nog niet. Maar nu is het moment daar wel en ga ik ermee aan de slag. Met lieve mensen die me echt begeleiden met geduld en de intentie om me beter te maken, beter dan ik ooit ben geweest.

Ook interesse in hypnose?

Als u meer wilt weten, kunt u altijd even de site bekijken. Een kijkje op deze website is heel belangrijk, omdat:

  • Ze heel veel diensten bieden, van afvallen met hypnose en zelfhypnose leren
  • U hier kunt zien hoe u een afspraak kunt inplannen
  • U hier heel veel over uw behandeling kunt lezen

Lijkt me allemaal heel spannend maar voor veel ‘aandoeningen’ kan hypnose ingezet worden. Ik raad het met een warm hart aan omdat iedereen het verdient om van nare dingen af te komen en om gelukkiger dan ooit te worden! Baadt het niet dan schaadt het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *